... ........................................................................................................................Услуги................Артист....................Галерия

 

Остановен съм в София. България но поради естеството на работата и съвременните технологии приемам поръчки от всяка точка на света стига да има Имате Интернет. Прехвърлянето на файлове става чрез ftp връзка .

Моля не се колебайте да зададете своя въпрос или да поискате съвет относно дизайн или композиция за която не Сте сигурен.

 
 
   
Phone: 359 887 685 456
E-mail: info@retouchland.com
     
     
Всички полета маркирани с * са задължителни.
*Вашето Име:

*Вашата Ел. Поща:

Относно:*Въпрос:


 

 

 

 

.:Copyright © 2009 Богдан Шахънски ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ:.

Retouchland предлага професионално качетсво фото ретуш и цифрова композиция. Ние специализираме в подобряването на Вашата фотография и преобразуването на добрата снимка в топ качетво фотография.Цветна корекция, почистване на кожата от дефекти, премахване и замяна на фон и цифрова композиция. Моля, посетете нашия сайт посветен на професионалната фотография, специализиран в кулинарна, продуктова и каталожна фотография(www.bshphotography)

ФОТОГРАФ | ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ | ПРЕДМЕТНА ФОТОГРАФИЯ | ФОТОГРАФ СОФИЯ | АРХИТЕКТУРНА ФОТОГРАФИЯ | РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ